مقایسه شیائومی ردمی A2 پلاس و ردمی A1 پلاس

در دنیای گوشی‌های هوشمند، شیائومی یک رقیب تازه نفس و البته سرسخت برای شرکت‌های قدیمی چون سامسونگ و نوکیا به شمار می‌آید؛ چرا که، در چند سال گذشته به دلیل استفاده از پردازنده‌های پرقدرت و همچنین صفحه نمایش‌های بزرگ و با کیفیت در گوشی‌هایش و ارائه آن‌ها با قیمت‌های فوق العاده نه تنها در ایران، بلکه در کل دنیا طرفداران خود را پیدا کرده است. شرکت شیائومی هر ساله گوشی‌هایش را در سری‌ و دسته بندی‌های مختلفی چون ردمی، پوکو، می و بلک شارک به دنیا معرفی می‌کند، و هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های خاص و منحصر به فرد خود هستند که هر دسته را با دیگری متمایز می‌کند. در ادامه این نوشته به دنیای گوشی‌های ردمی شیائومی سفر خواهیم کرد و به مقایسه ردمی +A2 با +A1 خواهیم پرداخت.

مقایسه a1+ با a2+

به طور کلی محصولاتی که شرکت شیائومی با عنوان ردمی روانه بازار می‌کند، اقتصادی و مقرون به صرفه هستند و هدف از ساخت آن‌ها ایجاد تجربه‌ای لذت بخش در انجام کارهای روزمره و ساده مانند وب گردی، رسیدگی به پیام‌های شخصی و حتی تماشای فیلم و سریال مورد علاقه‌تان هنگامی که زمانی برای جلوی تلویزیون نشستن ندارید، بوده است. گوشی‌های ردمی با پشوندهای  A,B وC که بیانگر کیفیت در ساخت آن‌هاست، دسته بندی و به بازار عرضه می‌شوند.

دو گوشی A1 پلاس و A2 پلاس جدیدترین محصولات اقتصادی شیائومی در دو سال اخیر بوده و جزء پرفروش‌ترین گوشی‌های تا 10 میلیون هستند.

مقایسه طراحی شیائومی A2 پلاس و ردمی A1 پلاس

شیائومی در طراحی جدیدترین گوشی سوپر اقتصادی خود یعنی ردمی A2 پلاس در مقایسه با نسل قبلی تغییری ایجاد نکرده؛ به طوری که، هر دو این گوشی‌ها با ابعاد 164.9×76.8×9.1 و وزن 192 گرم وارد بازار شدند. اگر از حق نگذریم، با وجود این که تغییری در بدنه گوشی به‌وجود نیامده؛ اما چنین طراحی‌ای برای یک گوشی اقتصادی فوق العاده است. چرا که، خیلی سنگین نبوده و در اثر استفاده طولانی مدت دست را خسته نمی‌کند، همچنین در پنل جلویی آن یک صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت 6.52 اینچی دیده می‌شود که 81 درصد از این پنل را به خود اختصاص داده است. در قسمت بالایی پنل جلو یک ناچ V شکل طراحی شده که جاییگاه دوربین سلفی بوده و ظاهری کاربر پسند به گوشی داده است.

مقایسه a1 plus با a2 plus

فریم میانی و پنل پشتی از جنس پلاستیک مقاوم ساخته شده‌اند و این امکان را به شیائومی داده است تا ردمی A1 و A2 پلاس را مطابق با هر سلیقه‌ای در رنگ‌های آبی، سبز و مشکی ارائه دهد؛ البته پنل پشتی طرحی چرم مانند روی آن کار شده است که علاوه بر زیبایی و جلوگیری از جذب کثیفی و اثر انگشت باعث می‌شود گوشی از دست شما به راحتی لیز نخورد؛ چنین ساختاری مطمئناً برای افرادی که به تمیزی گوشی خود اهمیت ویژه‌ای می‌دهند فوق العاده خواهد بود. قسمت پشتی گوشی طراحی نسبتاً ساده‌ای دارد؛ چرا که، روی آن تنها یک پنل دوربین، حسگر اثر انگشت و لوگو ردمی دیده می‌شود. شاید در مقایسه A1 پلاس و A2 پلاس برایتان جالب باشد بدانید، سامسونگ در گوشی‌های اقتصادی هم‌رده این محصولات شیائومی که امسال معرفی کرده است، سنسور اثر انگشت را به کلی حذف کرده این درحالی است که این حسگر در گوشی‌های شیائومی عملکرد مطلوبی را ارائه می‌دهد.    

صفحه نمایش شیائومی A2 پلاس

شیائومی در این گوشی نیز مانند نسل قبلی یعنی ردمی A1 پلاس از یک نمایشگر IPS LCD با رزولوشن 720 در 1600 پیکسل استفاده کرده، این صفحه نمایش قادر است فیلم ها و تصاویری با کیفیت 720 پیکسل را به نمایش بگذارد که در مقابل دیگر رقبا در این رده قیمتی قابل قبول محسوب می‌شود. این گوشی‌ها نیز مانند اکثر گوشی‌های سوپر اقتصادی از نرخ نوسازی 60 هرتز بهره می‌برند؛ بنابراین، به کاربر این امکان را می‌دهد تا بین صفحات و برنامه‌های مختلف بدون کندی، لگ و باگ جابه‌جا شوند.

مقایسه نمایشگر a1 plus با a2 plus

همانطور که می‌دانید هر چه نرخ روشنایی ارائه شده در یک گوشی بیشتر باشد کار کردن با آن در فضا‌هایی با روشنایی بالا و نور روز به دلیل شفافیت بیشتر صفحه نمایش آسان‌تر و دل چسب‌تر خواهد بود. نرخ روشنایی ارائه شده در این گوشی‌ها 400 نیت بوده که عدد خیلی بالایی نیست اما نسبت به گوشی‌هایی در این بازه قیمتی قرار دارند، قابل قبول و گاهی خوب محسوب می‌شود.

مقایسه پردازنده گوشی‌های ردمی A2 پلاس و ردمی A1 پلاس

مقایسه ردمی A1 پلاس و A2 پلاس

تفاوت اصلی دو گوشی شیائومی A2 پلاس و ردمی A1 پلاس در چیپست به کار رفته در آن‌ها و قدرت پرداش آن‌هاست؛ شرکت شیائومی امور پردازشی ردمی A2 پلاس برعهده یک چیپست 12 نانومتری از نوع Mediatek Helio G36  گذاشته، این تراشه هشت هسته‌ای بوده که با چیدمان 4+4 ارئه شده است. در کلاسترهای به کار رفته در این پردازنده تنها از یک نوع هسته Cortex-A53 استفاده شده، اما هر کلاستر در فرکانس‌های متفاوتی کار می‌کنند؛ به طوری که در یکی هسته با فرکانس 1.7 گیگا هرتز و در دیگری با فرکانس 2.2 گیگا هرتز کار می‌کند؛ این در حالی است که چیپست استفاده شده در ردمی A1 پلاس از نوع Mediatek MT6761 Helio A22 بوده اما با استفاده از همان فناوری و حتی با چیدمان و نوع هسته یکسان ارائه شده است، و تمام تراشه‌های به کار برده شده در این گوشی در فرکانس 2 گیگا هرتز کار می‌کنند. در هر دو این گوشی‌ها برای پردازش‌های سه بعدی و گرافیکی چیپست PowerVR GE8320 به کمک تراشه اصلی خواهد آمد تا نتیجه‌ای باکیفت بالاتر و رضایت بخش‌تر حاصل شود.

مقایسه پردازنده ردمی A1 پلاس و A2 پلاس
مشخصات

شیائومی ردمی A2 پلاس

شیائومی ردمی A1 پلاس

چیپست

Mediatek Helio G36 (12mm)

Mediatek MT6761 Helio A22(12 mm)

پردازنده مرکزی

 Cortex-core (4X2.2 GHz Cortex-A53 & 4X1.7 GHz Cortex-A53)

Quad-core 2.0 GHZ Cortex-A53

پردازنده گرافیکی

PowerVR GE8320

PowerVR GE8320

اگر بخواهیم خیلی عامیانه و ساده این دو پردازنده را با هم مقایسه کنیم در یک کلام باید بگوییم چیپست به کار رفته در ردمی A2 پلاس قوی‌تر از نسل قبل خود است و سرعت بیشتری در پردازش اطلاعات داشته و می‌تواند برنامه‌ها را بدون لگ و باگ به نمایش بگذارد، همچنین می‌تواند بازی‌های دو بعدی را به خوبی اجرا کند. و در نهایت باید بگوییم در اکثر گوشی‌هایی در این رده قیمتی قرار دارند نمی‎‌توان انتظاری بیشتر از این سرعت و کیفیت در پردازش اطلاعات داشت.

تفاوت دوربین گوشی ردمی A2 پلاس و ردمی A1 پلاس

در قسمت دوربین‌های شیائومی A2 پلاس با یک پنل که شامل یک لنز اصلی، یک حسگر عمق و یک فلش LED  است، روبه‌رو هستیم. حسگر به کار رفته در دوربین اصلی می‌تواند تصاویری با وضوح 8 مگاپیکسل ثبت و دارای دیافراگم f/2 بوده که نسبت به دوربین‌های هم‌رده خود توانایی جذب نور بیشتر و ارائه تصاویری باکیفیت بهتر را دارد؛ حسگر اصلی این گوشی قادر است فیلم‌هایی باکیفیت‌ 1080p با فریم 30 ضبط کند که نیاز طیف گسترده‌ای از کاربران را پاسخگو خواهد بود، از این دوربین نمی‌توانید انتظارات بالایی داشته باشید، اما اگر در هنگام عکاسی به نکات جزئی چون انتخاب محیطی با نور مناسب و لرزش نداشتن دستان توجه داشته باشید، تصویر شما نویز کم تر و وضوح بالاتری خواهد داشت.

بررسی ردمی a2 پلاس

دوربین بعدی که در این پنل ارائه شده است دارای یک حسگر عمق 0.08 مگاپیکسلی بوده. این دورین به کابر امکان تصویربرداری در حالت پرتره را می‌دهد؛ در تصاویر پرتره گرفنه شده رنگ‌ها به واقعیت نزدیک بوده و دارای دقت خوبی هستند. در نهایت دوربین سلفی نیز با لنزی 5 مگاپیکسلی و دیافراگم f/2.2  در سطح دیگر گوشی‌های سوپر اقتصادی قرار می‌گیرد. البته ناگفته نماند این لنز می‌تواند تصاویری با کیفیت ثبت کند؛ چرا که، قابلیت جذب نور خوبی داشته که بر وضوح تصاویر می‌افزاید. همچنین، این دوربین ویدیوهایی باکیفیت 1080p با فریم 30 ارائه دهد که به نوبه خود عالی است.

یکی از محصولاتی که در سال‌های اخیر مورد استقبال مردم قرار گرفته‌اند، ساعت‌های هوشمندی هستند که به سلامت ما کمک شایانی می‌کنند برای اطلاعات از بهترین ساعت‌های هوشمند شیائومی همراه ما باشید.

مقایسه باتری شیائومی A2 پلاس و ردمی A1 پلاس

مقایسه باتری شیائومی A2 پلاس و ردمی A1 پلاس

شیائومی در قسمت باتری و شارژر نیز تغییری ایجاد نکرده است و مانند سال گذشته از یک باتری لیتیومی با توان 5000 میلی آمپر ساعت که با شارژری 10 واتی ارائه شده، استفاده کرده است. با توجه به این که این گوشی جهت انجام امور روزمره و معمولی طراحی شده با استفاده از چنین باتری قدرتمندی در آن می‌تواند یک روز و نیم تا دو روز بدون نیاز به شارژ مجدد کار کند.

حرف آخر

در این نوشته گروه فروشگاهی موبایل جی‌جی‌مو سعی کرد علاوه بر معرفی دو گوشی اقتصادی پرطرفدار، اطلاعات دقیقی در خصوص مقایسه ردمی A2 پلاس با ردمی A1 پلاس در اختیار شما عزیزان بگذارد؛ تا اگر قصد خرید گوشی دارید، بتوانید انتخابی دقیق و هوشمندانه داشته باشید. همچنین شما می‌توانید در بخش دیدگاه‌ها نظرات و سوالات خود را با ما درمیان بگذارید و ما را در خدمت رسانی بهتر به خود یاری کنید. 

دیدگاهتان را بنویسید