راهنمای انتخاب و خرید بهترین پاوربانک فست شارژ

در این متن، بهترین پاوربانک فست شارژ بازار را گرد هم آوردهایم. این پاوربانکها با ویژگیها و مشخصات متمایز خود گزینهای مطمئن و راحت برای کاربران محسوب میشوند.
تصور کنید در سفر هستید و میخواهید گوشی خود را شارژ کنید. شاید دسترسی فوری به شارژر اصلی گوشی خود نداشته باشید. از طرف دیگر حمل پاوربانک هم راحت نیست اما به هر حال میتواند چندین دستگاه را به راحتی شارژ کند و میتوانید تبلت، گوشی و ساعت هوشمند خود را با یک دستگاه پاوربانک و یک کابل شارژ چند کاره شارژ کنید. با این حال، انتخاب پاوربانک فست شارژ مناسب در نوع خود دشوار است.
- راهنمای انتخاب و خرید بهترین پاوربانک بیسیم (وایرلس)
- راهنمای انتخاب و خرید بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمات تلفنی
- راهنمای انتخاب و خرید بهترین هندزفری سیمی برای مکالمات تلفنی
چگونه بهترین پاور بانک مناسب خود را انتخاب کنیم؟
هنگامی بررسی برای خرید بهترین پاوربانک فست شارژ باید چند فاکتور را در نظر بگیرید:
ظرفیت: ظرفیت ذخیره انرژی تعیین میکند که تا چند بار میتوانید از یک پاوربانک برای شارژ دستگاههای خود استفاده کنید. هنگامی که در سفر هستید و احتمالا به مکانهایی میروید که امکان شارژ عادی دشوار است، باید یک پاوربانک با ظرفیت بالا همراه داشته باشید.
وزن: شما قطعا دوست ندارید که یک پاوربانک سنگینوزن حمل کنید و به دستگاهی نیاز دارید که سبک و قابل حمل باشد.
اندازه: اندازه یک پاوربانک در صورت عدم برقراری تناسبات میتواند خستهکننده باشد و یک پاوربانک کوچک بهتر کار شما را راه میاندازد.
پورت: اگر میخواهید چندین دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید، حداقل به دو پورت نیاز دارید. پس باید پاوربانکی را بخرید که از چندین پورت پشتیبانی کند.
۱. پاوربانک URBN Lithium Polymer
با این پاوربانک ساخت هند میتوانید یک باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را ۴.۷ برابر سریعتر و یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را ۳.۵ برابر سریعتر شارژ کنید. این محصول یکی از مقرون به صرفهترین گزینهها برای شارژ آیفون محسوب میشود و نشانگر LED آن نشان میدهد که آیا این پاوربانک شارژ شده است یا خیر.
پوشش فیبر کربنی بیرونی همراه با بدنهای باریک، آن را براق و زیبا جلوه میدهد و به همین دلیل است که میتوانید این پاوربانک را به راحتی حمل کنید.
مزایا
- نشانگر LED
- طراحی ممتاز و بدنهای باریک
- تنظیم توان خروجی متناسب با ظرفیت دستگاهها
- قابلیت شارژ دستگاههایی مانند هدفون و دانگلهای اینترنتی
معایب
- کابل تایپ سی کوچک
- چراغ چهارم با وجود شارژ کامل پاوربانک همچنان چشمک میزند
۲. پاوربانک MI Power Bank 3i
این پاوربانک ۲۰ هزار میلی آمپری ۱۸ واتی به شما کمک میکند تا دستگاههای خود را در عرض چند دقیقه پس از اتصال، سریعا شارژ کنید. برای اتصال این پاوربانک به دستگاهها میتوانید از کابل تایپ سی یا میکرو USB استفاده کنید. لایه محافظ ۱۲ لایه پیشرفته این پاوربانک آن را از گرمای بیش از حد محافظت میکند.
اگر میخواهید از حالت شارژ سریع به حالت شارژ آهسته تغییر حالت دهید، میتوانید دکمه پاور را دوبار فشار دهید. این دستگاه دارای یک ویژگی خاص به نام مدیریت هوشمند انرژی است که مدت زمان استفاده از پاوربانک را افزایش میدهد.
مزایا
- قابلیت شارژ تمام گوشیهای هوشمند و دستگاهها
- محافظ ۱۲ لایه
- پشتیبانی از پورتهای USB و Type-C
معایب
- وزن نسبتا زیاد
۳. پاوربانک Mi 10000mAH Li-Polymer
این دستگاه یک پاوربانک لیتیوم پلیمری است که نیازهای شما را کاملا برطرف میکند. این پاوربانک دارای ظرفیت ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی است و میتوانید آن را در دو رنگ مشکی و آبی تهیه کنید.
این پاوربانک سبکوزن، بسیار قدرتمند، قابل اعتماد و بادوام است و برای تغییر حالت از شارژ سریع به شارژ آهسته، باید دکمه پاور را دوبار فشار دهید. این پاوربانک دارای یک محافظ مدار ۱۲ لایه است که این دستگاه را از گرمای بیش از حد محافظت میکند. علاوه بر این، طراحی این محصول بسیار شیک به نظر میرسد.
مزایا
- شارژ همزمان دو دستگاه
- پشتیبانی از کابل تایپ سی
- شارژ سریع دو طرفه
- شارژ هوشمند
- محافظ ۱۲ لایه
معایب
- فقدان نشانگر الایدی
۴. پاوربانک Ambrane
این پاوربانک قوی ۲۷ هزار میلی آمپر ساعتی لیتیوم پلیمری از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی میکند. با این پاوربانک میتوانید چندین دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید. این پاوربانک دارای یک پیدی ۲۰ واتی است که سرعت شارژ پاوربانک را افزایش میدهد.
این محصول با اکثر دستگاهها از جمله هدفونها و تبلتها سازگار است و طراحی فوقالعاده جمع و جوری دارد که به شما امکان میدهد تا به راحتی آن را به همراه خود جابهجا کنید.
مزایا
- قدرتمند و قابل اعتماد
- محافظ چندلایه
معایب
- شارژ سریع فقط از طریق TypeC امکانپذیر است
۵. پاوربانک CROMA
این پاوربانک با ظرفیت ۲۰ هزار میلی آمپر ساعت در یک بدنه آلومینیومی ضدخش قرار دارد و با انحناهای ظریفی طراحی شده و قابل اعتماد و بادوام است. این محصول میتواند همه دستگاهها را در عرض چند دقیقه پس از اتصال به سرعت شارژ کند.
باتری لیتیوم پلیمری این پاوربانک طول عمر و کارایی بیشتر آن را تضمین میکند و میتوانید در هر زمان که خواستید از این دستگاه و قابلیت شارژش لذت ببرید.
مزایا
- بدنه آلومینیومی ضدخش و بادوام
- عمر بالای باتری
- باتری غیر قابل تعویض
معایب
- عدم سازگاری با لپتاپ
- سرعت شارژ کم نسبت به باقی رقبا
۶. پاوربانک SYSKA Quick Charging
این پاوربانک دارای سلول پلیمری با انرژی و چگالی بالا و ۳ پورت مختلف است. این پاوربانک در رنگهای مختلف عرضه میشود و دارای محافظی ۱۲ لایه است که از گرم شدن بیش از حد پاوربانک و دستگاهی که شارژ میکند، جریان بیش از حد و ولتاژ اضافی جلوگیری میکند. همچنین این قابلیت میتواند از اتصال کوتاه و مشکلات ناشی از آن جلوگیری کند.
این محصول با تمام گوشیهای هوشمند و دستگاهها سازگار و دارای چندین پورت ورودی و خروجی است که موجب شارژ سریع و آسان دستگاهها میشود.
مزایا
- سازگار با همه دستگاهها
- دارای دو درگاه، یکی برای شارژ سریع و دیگری برای شارژ معمولی
- محافظ ۱۲ لایه
معایب
- توان خروجی کم
۷. پاوربانک Xiaomi Wireless

این پاوربانک بیسیم ۱۰ واتی دارای ظرفیتی ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی و دو پورت USB و همچنین سازگار با آداپتور TypeC است.
این دستگاه دارای امکان خاموشی خودکار است تا شارژ این محصول هدر نرود. این پاوربانک دارای امکان شارژ سریع ۲۲ واتی و ۲ پورت شارژ است و همچنین محافظی ۱۲ لایه در برابر گرمای بیش از حد دارد.
مزایا
- توان خروجی نسبتا بالاتر نسبت به سایر رقبا
- قابلیت خاموشی خودکار پس از شارژ کامل دستگاه
- شارژ همزمان چندین دستگاه
معایب
- قیمت نسبتا بالا
- ظرفیت کم نسبت به توان خروجی
حرف آخر
پاوربانک ۲۷ هزار میلی آمپر ساعتی Ambrane محصولی عالی است که ظرفیت خروجی بهتری نسبت به سایر رقبا دارد و با تمام دستگاههایی که از کابلهای تایپ سی یا پورتهای USB پشتیبانی میکنند، سازگار است. این دستگاه با توجه به تمام ویژگیهایی که ارائه میدهد، قیمت مناسبی دارد و در واقع بهترین پاوربانک فست شارژ این لیست به حساب میآید.
منبع: hindustantimes