راهنمای انتخاب و خرید بهترین پاوربانک بیسیم (وایرلس)
شکی نیست که دنیای امروزی به آهستگی به سمت محصولات بیسیم پیش میرود. از هدفون گرفته تا پاوربانک، نبود سیم، راحتی بیشتری را برای ما در زندگی روزمره رقم میزند. سازندگان پاوربانکها هم با در نظر گرفتن این موضوع، از همین جنبه پیروی کردهاند. در این متن، به بررسی بهترین پاوربانکهای بیسیم بازار میپردازیم.
- راهنمای انتخاب و خرید اسپیکر بلوتوثی برای مهمانی و جشنها
- راهنمای انتخاب و خرید هندزفری سیمی مناسب برای گوش دادن به موسیقی
- راهنمای انتخاب و خرید بهترین هندزفری بلوتوثی برای گوش دادن به موسیقی
۱. پاوربانک Apple MagSafe battery pack
از زمانی که اپل فناوری MagSafe را معرفی کرده، اکوسیستم این برند به طور تصاعدی گسترش یافته است. این پاوربانک به پشت آیفون شما میچسبد و به طور خودکار شروع به شارژ آن میکند. حتی اگر آن را در کنار کلیدها و کارتهای اعتباری خود قرار دهید، لازم نیست که نگران تداخل در شارژ گوشی خود باشید. علاوه بر این، آهنرباهای این پاوربانک کاملا در یک راستا قرار دارند تا آیفون شما را با بیشترین سرعت ممکن شارژ کند.
این پاوربانک تا ۱۵ وات شارژ بیسیم ارائه میدهد که برای یک پک باتری بیسیم استثنایی است. سرعت شارژ این پاوربانک برای حفظ سلامت باتری بهینه شده است. با این حال، تنها مشکل اصلی این محصول این است که بسیار گران به نظر میرسد.
مزایا
- قابل اعتماد و ایمن
- شارژ دو گزینهای
معایب
- بسیار گران
۲. پاوربانک Anker PowerCore III
برند Anker همیشه محصولات شگفتانگیزی میسازد. بدون شک Anker PowerCore III یکی از بهترین پاوربانکهای بیسیم است.
باتری این پاوربانک ظرفیتی ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی دارد که حداقل دو بار برای شارژ هر گوشی کافی است. علاوه بر این، این محصول دارای گواهی Qi است و سرعت شارژ آن به ۱۰ وات هم میرسد. با این حال، باید از یک آداپتور ۱۸ واتی برای شارژ کامل آن استفاده کنید. علاوه بر این، این پاوربانک فوقالعاده ۱۸ ماه گارانتی به کاربران خود ارائه میدهد.
مزایا
- ظرفیت باتری مناسب
- سرعت شارژ ۱۰ واتی
- گارانتی ۱۸ ماهه
- دارای گواهی Qi
معایب
- قاب گوشی با ضخامت بیشتر از ۵ میلی متر در فرآیند شارژ بیسیم اختلال ایجاد میکند
۳. پاوربانک FOCHEW wireless portable charger
این محصول از FOCHEW دو مزیت عمده دارد. اول از همه، ۱۵ وات توان شارژ بیسیم دارد و دوم و مهمتر از مورد قبلی، باتری آن از ظرفیت ۳۰۸۰۰ میلی آمپر ساعتی پشتیبانی میکند. این بدان معناست که یک چرخه شارژ آن، چندین چرخه شارژ گوشی شما را تامین میکند.
این پاوربانک همچنین دارای توان خروجی ۲۵ وات و فناوری شارژ سریع ۴.۰ است که یکی از جدیدترینها در بازار به حساب میآید. نشانگرهای LED هوشمند این محصول نیز میزان باتری باقیمانده آن را به شما نشان میدهند. با خرید این دستگاه ۲۴ ماه گارانتی دریافت میکنید.
مزایا
- ظرفیت زیاد باتری
- شارژ بیسیم ۱۵ واتی
- نشانگرهای الایدی
- گارانتی ۲۴ ماهه
معایب
- وزن زیاد
۴. پاوربانک Anker 622 magnetic battery
اگر پول کافی و بودجه خوبی برای خرید پاوربانک قابل حمل بیسیم دارید، Anker 622 باید اولین انتخاب شما باشد.
یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این پاوربانک این است که دارای پایه تاشو برای نگه داشتن گوشی شماست. این پاوربانک، چه در یک جلسه کاری یا در حال تماشای یک سریال نتفلیکس باشید، به شارژ گوشی شما ادامه خواهد داد. علاوه بر این، به لطف فناوری Mini Cell که برای شارژ کارآمدتر استفاده میشود، اندازه باتری این محصول کاهش یافته و بسیار نازک و چیزی در حدود ۱۲.۸ میلیمتر است.
این پاوربانک توان خروجی ۷.۵ واتی و ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و گارانتی ۲۴ ماهه دارد. با این حال، طبق گزارشات کاربران، در صورت استفاده از پوشش غیر مغناطیسی گوشی، روند شارژ با مشکلاتی مواجه و این پاوربانک هنگام شارژ یا دشارژ، گرم میشود.
مزایا
- پایه تاشو
- ضخامت کم
- ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی
- گارانتی ۲۴ ماهه
معایب
- مشکلات مرتبط با قاب غیرمغناطیسی
۵. پاوربانک mophie Snap+ Juice Pack Mini
این محصول از mophie به لطف اندازه کوچکش به راحتی در جیب یا کیف شما جا میشود و قابل حمل است.
ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی این پاوربانک، گوشی شما را بدون توجه به مدل و ظرفیت باتری آن کاملا شارژ و فناوری Qi-charging این دستگاه هم شارژ بیسیم ۷.۵ واتی را برای شما فراهم میکند. این میزان سرعت اگرچه بیشترین نیست اما سلامت باتری گوشی شما را کنترل میکند. این پاوربانک همچنین دارای آداپتور snap برای گوشیها یا کیسهایی است که قابلیت شارژ مغناطیسی ندارند.
البته این محصول نسبت به مشخصاتش بسیار گران است و اگر میخواهید دستگاه ارزانتری داشته باشید، شاید بهتر باشد چند گزینه جایگزین را پیدا و بررسی کنید.
مزایا
- اندازه کوچک
- شارژ بیسیم ۷.۵ واتی
- آداپتور اسنپ
- فناوری شارژ Qi
معایب
- بسیار گران
۶. پاوربانک Belkin wireless portable charger
شرکت Belkin یکی از معدود برندهایی است که با قرار دادن باتری MagSafe در پاوربانکهای خود، آنها را با اکثر گوشیها سازگار میکند.
این دستگاه دارای فناوری الکتریسیته جاری است که به شما امکان میدهد تا گوشی خود را از طریق این محصول شارژ کنید، حتی اگر خود پاوربانک در حال شارژ باشد. این پاوربانک بیسیم اندازه کوچکی دارد و به راحتی در جیب شما جا میشود و علاوه بر این، از شارژ بیسیم ۷.۵ واتی پشتیبانی میکند. با این حال، ظرفیت باتری ۲۵۰۰ میلی آمپر ساعتی آن برای این محدوده قیمتی بسیار کم است.
مزایا
- اندازه کوچک
- قدرت شارژ ۷.۵ واتی
معایب
- ظرفیت کم باتری
۷. پاوربانک iWALK PowerGrip Mag
بسیاری از پاوربانکهای بیسیم قابل حمل به دلیل شکل و اندازه کوچکشان بسیار گران هستند. با این حال، این پاوربانک بیسیم از برند iWALK با قیمت مقرون به صرفه و بدون کاهش و محدود کردن قابلیتها، طراحی و ساخته شده است.
این پاوربانک به لطف فناوری Mag-Suction خود با MagSafe سازگار است و توان شارژ بیسیم ۷.۵ وات را به کاربران ارائه میدهد. علاوه بر این، یک نشانگر LED دارد که میزان باتری باقیمانده پاوربانک را نشان میدهد و باتری آن نیز ظرفیتی ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد که برای یک پاوربانک با این اندازه، استثنایی است.
متاسفانه این محصول با وجود اندازهاش، کمی سنگین است و این موضوع شاید تجربه کاربری شما را کمی ناخوشایند کند.
مزایا
- قیمت مناسب
- ظرفیت باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی
- نشانگرهای LED
معایب
- وزن زیاد
۸. پاوربانک AOGUERBE wireless charger
این محصول از AOGUERBE یکی از بهترین گزینههای موجود در بازار است. صرف نظر از نوع کیس مورد استفاده، میتوانید این پاوربانک بیسیم را با کیس گوشی خود همگام کنید. علاوه بر این، این پاوربانک ظرفیت باتری ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی دارد که برای پاوربانکی با این اندازه بسیار مناسب است.
این پاوربانک بسته به دستگاهی که آن را شارژ میکنید سرعت شارژی بین ۵ تا ۱۵ وات دارد. با این حال، برخی از کاربران از کاهش سرعت شارژ آن گله دارند.
مزایا
- سازگار با تمام کیسهای MagSafe
- ظرفیت ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی باتری
- وزن کم
معایب
- سرعت شارژ نامشخص
۹. پاوربانک Ekrist wireless power bank
بسیاری از مردم اهمیتی به زیبایی یک پاوربانک بیسیم نمیدهند. با این حال، اگر در کنار عملکرد یک محصول، از فلسفههای طراحی نیز خوشتان میآید، پاوربانک Ekrist مناسب شماست.
این پاوربانک طراحی فوقالعاده و ظاهر شیکی دارد و با توجه به مشخصاتش، از شارژ بیسیم حداکثر ۱۰ واتی پشتیبانی میکند و به لطف دو پورت خروجی آن، میتوانید دو دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید. باتری این دستگاه ظرفیت ۲۶۸۰۰ میلی آمپر ساعتی و خود محصول ۲۴ ماه گارانتی دارد. با این حال، این ظرفیت باتری زیاد، محصول ما را به میزان قابل توجهی سنگین میکند.
مزایا
- طراحی زیبا و شیک
- توان شارژ بیسیم تا ۱۰ وات
- ظرفیت باتری ۲۶۸۰۰ میلی آمپر ساعتی
- گارانتی ۲۴ ماهه
معایب
- وزن زیاد
۱۰. پاوربانک Stuffcool 5000mAh Magnetic
پاوربانک مغناطیسی Stuffcool احتمالا سبکترین پاوربانک در این لیست است. این پاوربانک یک پایه چرمی داخلی دارد و اکثر گوشیهای هوشمندی را که از شارژ Qi پشتیبانی میکنند به صورت مغناطیسی شارژ میکند. همچنین میتوانید این پاوربانک سبکوزن را به عنوان قاب پشتی گوشی هوشمند خود حمل یا از پایه چرمی به عنوان نگهدارنده آن استفاده کنید.
اندازه این پایه در صورت لزوم به عنوان پایه متحرک دو برابر هم میشود. علاوه بر این، این دستگاه تقریبا از آخرین مدلهای آیفون نیز پشتیبانی میکند و میتواند اپل واچ یا ایرپاد را هم شارژ کند و با کانکتور تایپ سی چند منظوره آن میتوانید آیفون خود را در کمتر از دو ساعت به سرعت شارژ کنید.
مزایا
- پایه چرمی
- شارژ همزمان دو دستگاه
معایب
- ظرفیت کم باتری
حرف آخر
اگر شارژ باتری گوشی شما در طول روز تمام میشود یا اغلب میترسید که باتری آن دوام نیاورد، یک پاوربانک میتواند شارژ پشتیبان برای فعال نگه داشتن گوشی شما را به خوبی تامین کند. اکثر این پاوربانکها دارای گواهی Qi یا MagSafe هستند که برای شارژ دستگاههای اپل هم تایید شدهاند و همچنین گواهینامه حفاظت در برابر گرمای بیش از حد دارند.
منبع: igeeksblog