اپ گوگل چی نصب کنیم؟ | 10 تا از بهترین خدمات گوگل به بشریت

مطمئنا اگر گوشی اندروید داشته دارید از خدمات و اپلیکیشن‌های گوگل برای گوشی‌تان استفاده کرده‌اید. گوگل گنجینه‌ای از اپلیکیشن‌های مورد نیاز هر گوشیی را در خود جای داده است که استفاده کردن از آن زندگی شما را راحت می‌کند. در اینجا 10 برنامه گوگل را معرفی می‌کنیم که به شما کمک می‌کند انواع کارهای جالبی که گوگل برای شما ارائه می‌دهد را با دستگاه اندروید خود انجام دهید. تا انتهای این مقاله با جی‌جی‌مو باشید تا از دنیای جذاب و هوشمند گوگل بیشتر بدانید.

 

ده اپلیکیشن مورد نیاز گوگل برای هر گوشی

 

گوگل کروم «Google Chrome»

مرورگر کروم در سال 2010 جای مرورگرهای قدیمی مثل اینترنت اکسپلورر و موزیلا فایرفاکس را گرفت و آن‌ها را از بازی خارج کرد هرچند امروزه موزیلا توانست خودش را پابه‌پای کروم پیشرفت کند، اما کتابخانه‌‌های کروم بسیار گسترده‌تر از آنچه هستند که شما فکر می‌کنید به طوری که موزیلا چند سالی کار دارد تا بتواند کتابخانه خود را مانند کروم گسترش دهد.

کروم بی‌شک یکی از قوی‌ترین مرورگرهای حال حاضر است که هم برای افرادی که قصد کارهایی حرفه‌ای دارند کاربرد دارد و هم استفاده‌های ساده‌ای مثل وب گردی.

چندتا از ویژگی‌های کروم: 

  • دارای یک کتابخانه بزرگ از افزونه‌های بسیار کاربردی و فوق‌العاده است.
  • یک مرورگر سریع و آسان است
  • ویژگی همگام سازی داده ها دارد که می توانید به راحتی می‌توانید داده‌های مرورگر خود را هم در گوشی و هم در دسکتاپ داشته باشید.

 گوگل کروم در بیشتر زمینه‌ها عالی عمل می‌کند و سزاوار جایگاه خود به عنوان محبوب ترین مرورگر وب در جهان است.

گوگل ترنسلیت «Google Translate»

یک هوش مصنوعی فوق‌العاده کار آمد برای شماهایی که می‌خواهید زبانی جدید یا چیزی را به یک زبان دیگر که نمی‌دانید ترجمه کنید. گوگل ابزاری عالی توسعه داده است که برای همه مردم در سراسر جهان بسیار مفید است. نه تنها چند جمله یا پاراگراف، بلکه این ابزار امکان ترجمه انواع مختلف فایل‌ها مانند DOCX، PDF، XLS و غیره را نیز فراهم می‌کند. استفاده از آن بسیار ساده و آسان است، می‌توانم مستقیماً متون را تایپ کنید، متون را از طریق صفحه کلید مجازی اضافه کنید. حتی با صدا ترجمه کنید یکی دیگر از ویژگی های مفید این است که می توانید سابقه ترجمه را بررسی کنید که واقعا مفید است.

اما هوش مصنوعی این اپلیکیشن فوق‌العاده کار دارد تا بتواند کاملا صحیح و بدون ایراد ترجمه کند، ولی همچنان از بی‌نظیر بودن این اپلیکیشن چیزی کم نمی‌شود.

جیمیل «Gmail»

واقعا هیچ جوره نمی‌شه از جیمیل صحبت نکرد. یکی از بهترین ابزارهایی است که شما برای کار و ارتباط برقرار کردن به صورت رسمی می‌توانید از آن‌ استفاده کنید. استفاده از جیمیل بسیار آسان است و بهترین سرویس رایگان برای ایمیل زدن است. الان تقریبا در هر سایتی که بخواهید نام نویسی کنید از شما ایمیل می‌خواهد و تقریبا بیشتر خدمات آن‌ها برای مشتریان‌شان از طریق ایمیل ارسال می‌شود.

گوگل داکس «Google Docs»

گوگل داکس یک برنامه‌ی آنلاین است که به شما در ضبط کردن سند‌ها و متن‌های دیجیتال خود کمک می‌‌کند. این ابزار درست مانند ورد است اما تفاوتی که دارد این است که هر تغییری که در متن خود انجام می‌دهید به سرعت ذخیره می‌شود و دیگر این استرس را ندارید که با خاموش شدن سیستم شما نوشته‌های شما از بین برود. اما باز با این حال نسبت به ورد ویژگی‌های کمتری دارد و نمی‌تواند یک فایل را مستقیما از به پی‌دی‌اف تبدیل کند کاری که Word آن را انجام می‌دهد.

یوتیوب «YouTube»

به جرات می‌شه گفت یوتیوب یکی از فوق‌العاده‌ترین اپلیکیشن‌هایی است که تا حالا ساخته شده. یوتیوب دومین سایت پر بازدید بعد از Google.com است. این پلتفرم نه تنها که می‌تواند یک دانشگاه باشد بلکه می‌تواند یک محیط عالی برای سرگرمی نیز باشد.

به طور خلاصه، YouTube یک محصول عالی است نه تنها به دلیل تطبیق پذیری آن، بلکه به دلیل رابط کاربری بی دردسر آن که هر کسی می تواند محتوایی را پیدا کند که بتواند با آن ارتباط برقرار کند و بخواهد آن را تماشا کند.

گوگل پلی «Google Play»

گوگل پلی «Google Play» که نام آن قبلاً اندروید مارکت «Android Market»، یک سرویس توزیع اپلیکیشن‌ها و نرم افزارهای دیجیتال است که توسط Google اداره و توسعه می‌یابد. این برنامه به عنوان فروشگاه رسمی برنامه برای دستگاه‌های تأیید شده که بر روی سیستم عامل Android و همچنین ChromeOS کار می‌کنند، عمل می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد برنامه‌های توسعه‌یافته با کیت توسعه نرم‌افزار Android SDK را مرور و دانلود کنند. Google Play همچنین به عنوان یک فروشگاه رسانه دیجیتال خدمت کرده است و موسیقی، کتاب، فیلم و برنامه های تلویزیونی را ارائه می‌دهد. محتوایی که در «فیلم و تلویزیون Google Play» و «کتاب‌های Google Play» خریداری شده‌اند، در مرورگر وب و از طریق برنامه‌های Android و iOS قابل دسترسی هستند.

گوگل فوتوز «Google Photos»

گوگل فوتوز یکی از ابزار‌های بسیار خوب برای ذخیره عکس‌هاست. دیگه فرقی نداره که گوشی خود را عوض کنید یا نه عکس‌های خودتان را پاک کنید یا نه؛ گوگل فوتوز تمام عکس‌های شما را برای شما ذخیره خواهد کرد و به راحتی در هر سیستمی می‌توانید به عکس‌های خود دسترسی داشته باشید.

وقتی از «Google Photos» استفاده می‌کنید، بسیاری از تصاویر شما حاوی داده‌های پنهانی هستند که در فایل‌ها جاسازی شده‌اند، که زمان و مکان دقیق عکس‌برداری، دستگاهی که استفاده می‌کردید، حتی تنظیمات دوربین را نشان می‌دهد.

گوگل ویس «Google Voice»

با خط‌های مجازی گوگل شما می‌توانید همه کاری کنید. برای اپ‌های خودتان استفاده کنید، برای جاهایی که از اجازه استفاده از شماره ایران ندارید می‌توانید بهره ببرید و موارد بسیار دیگر.

گوگل ویس برای ایران تحریم است اما با یک فیلتر شکن می‌توانید به تمام خدمات گوگل ویس دسترسی داشته باشید.

گوگل مپ «Google Map»

گوگل مپ به یک مسیر یاب فوق‌العاده برای شماست. این برنامه هرجایی که بخواهید بروید را با عکس و نظر کاربران در مورد آن منطقه، رستوران، پارک و غیره را به شما ارائه می‌دهد. خیلی از برنامه‌هایی درون ایران مثل اسنپ یا تپسی از ويژگی‌های گوگل مپ برای کاربران خود استفاده می‌کنند.

گوگل آرت «Google Arts & Culture»

Google Arts & Culture شامل چندین ابزار و منابع آموزشی برای معلمان و دانش‌آموزان است، مانند ویدیوهای آموزشی، جدول‌های زمانی تاریخ هنر، جعبه‌ابزارهای هنری، و منابع آموزشی مقایسه‌ای. دو ویژگی، به نام‌های “Lok Like an Expert” و “DIY” فعالیت‌هایی شبیه به آنچه که اغلب در گالری‌های هنری یافت می‌شود را ارائه می‌دهد.

Google Arts and Culture تجربیات فراوانی را برای کودکان ارائه می‌کند، از جمله بازدید از مکان‌های دیدنی مشهور از سراسر جهان، کاوش در مجموعه‌های هنری و مصنوعات از گالری‌ها و موزه‌ها، یادگیری در مورد تاریخ و حتی کاوش در تپه نامیب از مریخ‌نورد ناسا.