راهنمای انتخاب و خرید بهترین شارژر بیسیم (وایرلس)
شارژر بیسیم از پدیده القای مغناطیسی برای انتقال برق به دستگاههای شما استفاده میکنند و این کار باعث میشود که شما هیچ مشکلی از نظر اتصال با USB نداشته باشید.
برخی از شارژرهای این لیست شارژرهای ساده بیسیم Qi هستند که هر دستگاهی را شارژ میکنند، برخی دیگر با MagSafe و برای استفاده آیفونهای جدیدتر سازگار هستند و برخی دیگر برای شارژ چندین دستگاه به طور همزمان طراحی شدهاند.
۱. شارژر Belkin Boost Charge Pro
این پد شارژ ۳ در ۱ از برند Belkin شارژ ۱۵ واتی MagSafe را برای آیفون ۱۲ و آیفون ۱۳ و همچنین شارژ سریع اپل واچ ۷ و شارژ بیسیم معمولی را در قالب یک شکاف به اندازه یک ایرپاد به کاربران ارائه میدهد و در واقع تمام دستگاههای اپل شما به طور همزمان از طریق یک دستگاه به اندازه یک آجر شارژ میشوند.
تنها چیزی که این شارژر را از بینقص بودن باز میدارد، قیمت بسیار بالای آن است. علاوه بر این، پشتیبانی از MagSafe و پایه شارژ اپل واچ بدین معناست که این شارژر گزینه مناسبی برای کاربران اندرویدی نیست.
مزایا
- قابلیت شارژ بیسیم آیفون ۱۲ و ۱۳ و اپل واچ
- ارتفاع و جهت قابل تنظیم برای اپل واچ
معایب
- قیمت بالا
۲. شارژر Apple MagSafe
شارژر MagSafe اپل امکان شارژ بیسیم را واقعا برای کاربران اپل آسان کرده است. آهنرباهای تعبیهشده در شارژر و پشت گوشی این دو را به راحتی به هم متصل میکنند و فرآیند شارژ آغاز میشود.
البته اگر شما یک آیفون ۱۲ مینی یا آیفون ۱۳ مینی دارید، میزان توان شارژ به ۱۲ وات محدود میشود. با این حال، این شارژر سریعتر از شارژر بیسیم اصلی Qi اما به همان اندازه راحت است.
ایرپادها آهنربایی در پشت بدنه خود ندارند اما میتوان آنها را با MagSafe puck به خوبی شارژ کرد. از طرف دیگر AirPods Pro جدید با یک کیس شارژ آماده MagSafe ارائه میشود که امکان شارژر بیسیم را برای خریداران سادهتر میکند. اگر از طرفداران سرسخت اپل هستید، احتمالا این شارژر بیسیم مناسب شما خواهد بود.
مزایا
- طراحی ساده اما جذاب
- پشتیبانی از شارژ ۱۵ واتی
معایب
- محدود به توان ۱۲ واتی برای آیفون ۱۲ و ۱۳ مینی
- آداپتور ۲۰ واتی جداگانه
۳. شارژر Nanami Wireless
این شارژر بیسیم فقط با ۱۲ دلار، یک پد شارژ ساده ۱۰ واتی است که اکثر گوشیهای اندرویدی را با سرعتی مناسب و آیفونها را با سرعت پایینتر ۵ واتی شارژ میکند.
طراحی این دستگاه در واقع منعکسکننده قیمتی است که برای آن میپردازید و به عنوان مثال، پلاستیک بدنه این محصول چندان باکیفیت نیست و اگر آن را زیر نور یک لامپ و روی میز خود قرار دهید، میبینید که بسیار ظریف به نظر میرسد اما دارای کابل شارژ ۱ متری و و چراغ نشانگر وضعیت است که هنگام شارژ ایمن خاموش میشود و تمام نیازهای ضروری شما را برآورده میکند.
مزایا
- کوچک و باریک
- ارزان
معایب
- حداکثر توان ۱۰ واتی
۴. شارژر Excitrus 3n1 Magnetic
این شارژر با ظاهر هوشمند خود، قابلیت خاصی مانند قرارگیری گوشی شما در هر حالتی را دارد و برای مثال، میتوانید هنگام تماشای ویدیو در حالت افقی، از آن استفاده کنید. در همین حال، پایه آن پایهای مناسب برای کیس شارژ AirPods است و همچنین یک پورت USB-A در پشت خود دارد تا از کابل دیگری برای شارژ سایر دستگاهها نیز استفاده کنید.
تنها نقطه ضعف این شارژر دایره LED سفید روی بدنه آن است که زمانی که هوا تاریک میشود بسیار مفید است و دقیقا متوجه میشوید که گوشی خود را کجا قرار دهید اما وقتی که گوشی خود را شارژ نمیکنید، باز هم روشن است.
مزایا
- شارژ همزمان سه دستگاه
- قابلیت شارژ گوشی تحت هر زاویه
- قیمت مناسب
معایب
- شارژ دستگاه سوم به پورت USB-A نیاز دارد
- عدم امکان خاموش کردن نور الایدی
۵. شارژر OtterBox Otterspot
هیچ یک از شارژرهای بیسیم این لیست برای حمل راحت طراحی نشدهاند، به جز OtterSpot. این محصول شامل یک پد شارژ بیسیم استاندارد، به علاوه یک پد باتری قابل حمل است که به عنوان یک شارژر بیسیم نیز عمل میکند. این قطعات برای روشن ماندن در کنار هم قرار میگیرند و قسمت باتری به راحتی در یک مخزن جای میگیرد.
این سیستم در نوع خود بسیار گران است، مخصوصا اگر بخواهید باتریهای بیشتری به آن اضافه کنید اما اگر اغلب در رفت و آمد هستید و دستگاههای زیادی دارید که میخواهید به طور همزمان شارژ شوند، یکی از بهترین شارژرهای بیسیم محسوب میشود.
مزایا
- کیفیت ساخت عالی
- سیستم ذخیرهساز جالب
معایب
- قیمت نسبتا بالا
- حداکثر توان ۱۰ واتی
۶. شارژر Nomad Base One
شارژر بیسیم Nomad Base One با بدنهای از فلز و شیشه، حتی زمانی که آیفون مجهز به MagSafe را از آن جدا میکنید واقعا باکیفیت و محکم به نظر میرسد. این دستگاه در دو رنگ سیاه یا سفید و با کابل USB تایپ سی، ظاهری عالی برای میز کار شما میآفریند.
این شارژر یکی از گرانترین شارژرهای موجود در این لیست است و فقط یک دستگاه را در لحظه شارژ میکند. البته آن را به کاربرانی که از طراحی زیبا استقبال نمیکنند یا بودجه کمتری دارند، توصیه نمیکنیم.
اگر میخواهید جایی برای شارژ اپل واچ و همچنین گوشی خود داشته باشید، میتوانید آن را به Base One Max ارتقا دهید که همان مزایا و معایب این محصول را دارد.
مزایا
- طراحی مجلل
معایب
- قیمت بالا
- شارژر ۳۰ واتی جداگانه
۷. شارژر Totallee
اگر میخواهید یک شارژر با امکانات معمولی اما با ظاهر خوب داشته باشید، از پد شارژ Totallee کاملا راضی خواهید بود. ساختار فوقالعاده باریک این شارژر به شما امکان میدهد تا آن را در هر جایی قرار دهید و بافت پارچهای مشکی آن واقعا جذاب است.
تنها ایراد اصلی این دستگاه این است که حداکثر توان ۱۰ واتی دارد و این بدان معناست که نمیتوان برخی از گوشیها (مخصوصا آیفون) را با آن با سرعت مناسب شارژ کرد.
مزایا
- کوچک و جمع و جور
- طراحی زیبا
معایب
- حداکثر توان ۱۰ واتی
۸. شارژر Otterbox 2-in-1 Charging Station
این شارژر زیبا از Otterbix با روکش نقرهای و سفید خود، به خوبی با سایر محصولات شما هماهنگ میشود و در عین حال به خوبی اپل واچ و آیفون شما را شارژ میکند. این شارژر قابلیت تغییر جهت ۹۰ درجهای دارد که به شما امکان میدهد تا گوشی خود را در هر زاویهای که خواستید نگه دارید یا لوازم جانبی غیر مغناطیسی خود مانند ایرپاد را با چرخاندن آن شارژ کنید.
البته به نظر نمیرسد که این دستگاه از استاندارد شارژ سریع اپل واچ ۷ پشتیبانی کند و شاید کاربرانی را که قبل از تمرین نیاز به شارژ سریع اپل واچ خود دارند، اذیت کند.
مزایا
- کوچک و جمع و جور
- قابلیت تنظیم زاویه گوشی
معایب
- جایگاه عجیب شارژر ساعت
- عدم پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع اپل واچ ۷
۹. شارژر Intelli StepUp
شارژر StepUp مشکل اصلی شارژرهای چند دستگاهی (فضای اشغالی) را حل میکند و به شما امکان میدهد تا بند و بدنه AirPods و Apple Watch خود را بیرون از دستگاه قرار دهید. در واقع در مواقعی که به آن نیازی ندارید، فضای بیشتری روی میز خود خواهید داشت اما در صورت لزوم میتوانید با یک دوشاخه برق، سه دستگاه را به طور همزمان شارژر کنید.
ظاهر StepUp دوستداشتنی است و این دستگاه از امکان شارژ کامل ۱۵ واتی آیفون پشتیبانی میکند. با این حال، قیمت پایه ۱۲۰ دلاری آن چندان هم مناسب نیست اما ایده کلی این شارژر واقعا خوب است.
مزایا
- طراحی تاشو
- شارژ کامل MagSafe
معایب
- کیفیت ساخت پایین
- گران
۱۰. شارژر Ugreen 3-in-1
برند UGreen با طراحی این محصول کاری کرده تا آیفون خود را تا ۹۰ درجه بچرخانید و بند اپل واچ را در حالت صاف یا ۴۵ یا ۹۰ درجه قرار دهید.
همچنین یک کابل USB تایپ سی در جعبه Ugreen وجود دارد اما از طرف دیگر، این شارژر دارای ترکیبی ناخوشایند از نظر تناسبات است.
مزایا
- نگهدارنده قابل تنظیم
معایب
- تناسبات بد
۱۱. شارژر Einova Charging Stone
این شارژر بیسیم واقعا از مرمر ساخته شده و اگر میخواهید ظاهری متفاوت با این پد شارژ ساده اما زیبا داشته باشید، میتوانید آن را در شش رنگ دیگر تهیه کنید. در واقع شما با قیمتی مناسب چیزی به دست میآورید که بدون این که جلوه نامناسبی داشته باشد میتوانید آن را با اتاق نشیمن یا آشپزخانه خود ست کنید.
از طرف دیگر کابل USB-A با دوام ساخته شده اما در مقایسه با بقیه پد ارزان به نظر میرسد و تنها ۹۰ سانتی متر طول دارد. علاوه بر این، این شارژر توانی ۱۰ واتی دارد که کمی کند است.
مزایا
- طراحی زیبا
- قیمت مناسب
معایب
- کابل کوتاه
- حداکثر توان شارژ ۱۰ واتی
حرف آخر
مهمترین چیزی که هنگام خرید شارژر بیسیم باید به آن توجه کنید این است که آیا با گوشی شما سازگار است یا خیر. اگر شارژر بیسیم دارای استاندارد Qi باشد، باید از آیفون، سامسونگ یا سایر گوشیهای اندرویدی پشتیبانی کند اما توجه داشته باشید که توان خروجی، از شارژری به شارژر دیگر متفاوت است. اکثر شارژرها از شارژ ۱۰ واتی برای گوشیهای اندرویدی و شارژ ۷.۵ واتی برای آیفونها پشتیبانی میکنند. البته اگر استاندارد MagSafe اپل را داشته باشند، میتوانید آیفون ۱۲ یا ۱۳ خود را با توان ۱۵ وات هم شارژ کنید.
همچنین باید توجه داشته باشید که آیا شارژر و کابل شارژی در جعبه وجود دارد یا خیر. در آخر، اگر میخواهید چندین دستگاه را همزمان شارژ کنید، شارژرهای ۲ در ۱ یا ۳ در ۱ برای شما بهترین گزینه هستند.
منبع: tomsguide